Sve kategorije

O nama

Ti si ovdje : Početna> O nama

Profil kompanije

Hunan Anteyou Electromechanical Equipment Co., Ltd.  Osnovan je 1991. godine. Poznati je proizvođač agregata za dizel generatore u Kini. Više od 30 godina fokusira se na istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju dizel agregata. Sjedište kompanije je u gradu Changsha, provincija Hunan, a proizvodna baza je u provinciji mašinstva i elektrotehnike --- Jiangsu. Ima više od 50 zaposlenih u odjelima za proizvodnju, tehnologiju, kontrolu kvalitete, prodaju i međunarodnu trgovinu, s godišnjim proizvodnim kapacitetom od 1,000 jedinica. To je nacionalno visokotehnološko preduzeće koje se može prilagoditi prema zahtjevima kupaca.

Imamo vlastitu marku --- Antyo Generator, koja uglavnom proizvodi i prodaje obične, automatske, tihe, niske razine buke, više jedinica povezane na mrežu, mobilne agregate za dizel generatore. Snaga dizelskog motora odabire domaće i uvezene motore prema potrebama kupaca i opremljena je visokokvalitetnim generatorima za pružanje profesionalnih rješenja za napajanje. Postoji mnogo marki dizel generatora koje možete izabrati, kao što su Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai itd. Ima ISO9001-2000, CE i druge međunarodne certifikate i certifikate sistema kvalitete.

Generatori se široko koriste u rudnicima, bankama, bolnicama, brodogradnji, telekomunikacijama, proizvodnji nafte, visokim zgradama, građenju polja i drugim poljima, ili se koriste kao rezervni izvori energije. Antyo dizel agregati stekli su dobru reputaciju među kupcima s visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, a naši proizvodi izvoženi su u Europu, Južnu Ameriku, jugoistočnu Aziju, Bliski istok, Afriku i Rusiju.

NAŠ FACTORY

bt
bt
bt