Sve kategorije

Industry News

Ti si ovdje : Početna> Vijesti > Industry News

Karakteristike i upotreba dizel agregata

Vrijeme: 2020-11-30 Hits: 12

Dizel generatorski set (opseg snage 3~1000KW) je glavni proizvod naše fabrike. Integrira naprednu tehnologiju sinkronog generatora naše tvornice, uzbudnog uređaja, cjelokupne strukture i druge proizvodne tehnologije, podržavajući korištenje nacionalnih standarda 95, 135, 160, 190 serije dizel motora i uvođenje međunarodno poznatih američkih Cumminsa, austrijskog Steyra i originalnih Švedski je uvozio Volvo i druge dizel motore. Uz vrhunski kvalitet proizvoda i napredne tehničke performanse, može pružiti stabilno, pouzdano i ekonomično napajanje kupcima u zemlji i inostranstvu.

Dizel generatorski set je AC generatorski set, koji radi glatko, izdržljiv je i lak za održavanje. Pogodan je za industrijska i rudarska preduzeća, hotele, bolnice, ruralna naselja, ribarstvo, stočarstvo i šumarstvo kao mobilni ili fiksni izvori napajanja za rasvjetu, komunikacije i emitiranje. Može se koristiti i kao zgrada, rezervno napajanje za hotel.

Kada dizel agregat ima nazivnu snagu od 0-100% i COS od 0.8, brzina automatskog podešavanja napona pod trofaznim simetričnim opterećenjem može zadovoljiti zahtjeve opće upotrebe i može se podesiti u rasponu od 95- 105% nazivnog napona kada nema opterećenja. Jedinica može direktno pokrenuti trofazni asinhroni motor s vjeveričastim kavezom sa 30~70% nazivne snage jedinice; kada jedinica radi pod trofaznim asimetričnim opterećenjem, ako struja svake faze ne prelazi nazivnu vrijednost, a trofazna struja ne prelazi 20%, tada je posadi dozvoljeno da radi duže vrijeme.