Sve kategorije

Industry News

Ti si ovdje : Početna> Vijesti > Industry News

Mjere opreza za instalaciju dizel agregata

Vrijeme: 2018-01-05 Hits: 9

1. Koristite 0#~-30# laki dizel za dizel; navedite motorno ulje klase 15W-40CD za motorno ulje (ili prema zahtjevima priručnika za dizel motore).
2. Početna temperatura je iznad +5℃; sa uređajem za grijanje vode i ulja, početna temperatura je -15℃; kada se jedinica koristi ispod 0℃, potrebno je primijeniti antifriz i druge mjere pokretanja pri niskim temperaturama.
3. Koeficijent buke jedinice: ≤85~95db (A), u skladu sa međunarodnim standardima.
4. Pored obezbeđivanja 8KW-1600KW agregata za korišćenje zemljišta, naša kompanija takođe može da obezbedi i brodske agregate sa istim nivoom snage i različite generatorske setove sa 60HZ 1800 o/min.
5. Generatorski set proizveden od strane naše kompanije ispunjava zahtjeve standarda GB/T2820.1, .5, .6 i ISO8528 "Generatorski set sa klipnim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem".
6. Metoda regulacije pritiska: automatska ili ručna.
7. Pažnja za korisnike u hladnim područjima: U skladu sa promjenama temperature, ulje, dizel i rashladna tekućina moraju se podesiti na odgovarajući način kako bi se osigurao normalan rad jedinice.
8. Uz kontinuirano ažuriranje proizvoda, ako su parametri uzorka promijenjeni ili promijenjeni, nasumična datoteka će prevladati. Kompanija ima pravo na konačno tumačenje bez prethodne najave.